UZ. DR. F.TANJU ULUFER

Kardiyoloji

1970 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Uzm. Dr. F. Tanju Ulufer, 1974 yılında Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde İç Hastalıkları Uzmanı ve 1979 yılında İstanbul Haydarpaşa Siyami Ersek Kalp Cerrahisi Hastanesi’nde Kardiyoloji uzmanı oldu. Haydarpaşa Siyami Ersek Kalp Cerrahisi Hastanesi’nde 33 yıl çalışarak Başasistan, Şef Yardımcılığı ve 14 yıl Kardiyoloji Klinik Şefliği yaptı. Kısa bir süre aynı Hastanesi’nde V.Başhekimlik ve 4 yıl Kardiyoloji Koordinatörlüğü görevlerini üstlendi. Kalp Pilleri ve Elektrofizyoloji üzerine uzun yıllar çalışarak, çok sayıda uluslararası Kongrelere katıldı ve başarı sertifikaları aldı. Belirli sürelerle; London Baltimore Hospital, Maastricht üni, Hospital ve Belfast Queen Victoria Hospital ve Hamburg Johnson & Johnson Medical Electrophysiology laboratuvarında çalışmalara katıldı. Halen Kadıköy’de bulunan Özel Çağıner Hastanesi’nde hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.